NL | ENG | DE

Social Media algemeen

Denk je bij social media aan Twitter en Facebook? Zie je het als tijdverspilling en onzin? Denk je: “Ik zit niet te wachten op een verhaal dat iemand zijn veters niet kan strikken“? Maar ben je wel nieuwsgierig waarom zoveel mensen toch Twitteren? Denk je ook wel eens na over wat je leerlingen doen met dit medium?

Denk je bij Social Media aan LinkedIn als een plek waar je je C.V. opzet als je op zoek bent naar een baan? Social media is meer dan tools als Twitter en Facebook. Ze bieden meer mogelijkheden dan enkel uiting geven aan de dagelijkse bezigheden. Social media kunnen heel goed worden ingezet in het onderwijs.

Tijdens deze training maak je kennis met verschillende Social Media. Een belangrijk kenmerk van deze training is dat deze op maat zal worden aangeboden. Om je zo goed mogelijk te faciliteren werken we vanuit een leervraag die je zelf opstelt. Op deze manier helpen we je om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. .

OnderwijsMetICT.nl biedt deze training op maat aan voor het onderwijs, waarbij de elementen ‘kennis opdoen’, ‘kennis delen’ en ‘oudercommunicatie’ centraal staan. Voor het bedrijfsleven staat het element ‘marketing en personal branding’ centraal.

Factsheet PO: Social Media algemeen
Factsheet VO: Social Media algemeen

Afspraak maken

Maak hier een afspraak en maak kennis met OnderwijsMetICT.

Volg OnderwijsmetICT.nl