NL | ENG | DE

Office 365

Sinds Microsoft Office 365 / SharePoint gratis beschikbaar heeft gesteld, ontdekken steeds meer scholen Office 365 / SharePoint als samenwerkingsplatform. Office 365, waarvan SharePoint een onderdeel is, biedt een prachtige, uitgebreide werk- en leeromgeving om samen te werken, kennis te delen en en met projecten aan de slag te gaan met collega’s, externe partners, leerlingen en studenten.

Office 365 is te vergelijken met een grote doos Lego. Je kunt de verschillende bouwstenen van Office 365 gebruiken om zelf je bouwwerk samen te stellen waarmee je in de klas aan de slag gaat. Sommige bouwstenen zijn erg handig om jou als leerkracht te ondersteunen, andere bouwstenen zijn juist heel prettig voor leerlingen. Office 365 brengt dit alles samen zodat je samen kunt werken aan onderwijzen & leren.

Je werkt met de bekende Office programma’s als Word, Excel en PowerPoint, maar slaat je bestanden op op je OneDrive waardoor je er altijd bij kunt. Vanaf je PC, maar ook vanaf je telefoon of je tablet; als je maar over een internetverbinding beschikt. Alles wat je maakt is simpel met anderen te delen. Met je leerlingen, maar ook met je collega’s. Je bepaalt zelf wie er mogen bewerken, of niet.

Naast deze bekende programma’s zijn er nog vele nieuwe die we gaan ontdekken in deze training. Ons motto: ‘Zoeken is het nieuwe vinden en delen is het nieuwe mailen’.

Deze training is gericht op je werkpraktijk. De trainer heeft veel ervaring met het gebruik van Office 365, is bekend met de wijze waarop onderwijsinstellingen werken en begrijpt je kennisbehoefte als Office 365-gebruiker als geen ander.

Download hier de factsheet

Dit boeken
Laden...