NL | ENG | DE

Onderwijs met het digibord

Mooi hoor, dat scherm, maar wat nu?” Met een digibord of touchscreen in de klassen verbetert nog niet meteen het onderwijs. Er zijn wel vele kansen die dankzij dit middel binnen handbereik liggen van docenten en leerkrachten. Het internet is een van de meest gebruikte ict-toepassingen in het onderwijs. Met het internet zo dichtbij is het goed om te weten wat nodig is om het op een zinvolle manier in te zetten in je lessituaties. Zo kun je het bijvoorbeeld als bronnenbank gebruiken.

Het vinden van goed en betrouwbaar materiaal is dan een van de belangrijkste vaardigheden die je moet bezitten. Maar, hoe gaat dat in zijn werk? En hoe zoek je met een digibord? Ieder bord heeft een eigen handleiding. Naast de ‘knoppen’ zijn er nog meer handige tips en trucs die bij kunnen dragen aan een goed en beter gebruik van het digibord.

OnderwijsMetICT.nl heeft een breed netwerk aan experts die je – met je specifieke type bord of scherm – op weg kan helpen om het echt als middel van goed onderwijs in de te zetten.

Factsheet PO: Onderwijs met het Digibord
Factsheet VO: Onderwijs met het Digibord

Dit boeken
Laden...

Afspraak maken

Maak hier een afspraak en maak kennis met OnderwijsMetICT.

Volg OnderwijsmetICT.nl