NL | ENG | DE

Apple

Niet alleen de iPad wordt steeds vaker gezien in het onderwijs. Ook MacBooks (en iMacs) komen steeds vaker voor in het Nederlandse onderwijs. Werken met een Mac vraagt om speciale basisvaardigheden. Hoe werk je nu met een MacBook of iMac? En wat is het macOS?

Hoe maak je een mooi document op in Pages? Hoe maak je een mooie presentatie in Keynote, een afspeellijst in iTunes, pas je de instellingen van je Macbook naar eigen wens aan? Of hoe werk je met Microsoft Office op je MacBook? Hoe ga je om met iCloud en andere clouddiensten op je Mac? Dit zijn slechts enkele  voorbeelden van de vele vragen die in deze training kunnen worden behandeld. Ook basishandelingen als de “linker en rechter muisknop” komen langs en allerlei handigheden die uniek zijn aan een Apple computer. En uiteraard is er, eerst en vooral, aandacht voor wensen en vragen die je hebt!

Onze ervaren Apple-trainers kunnen je op een uitdagende en interactieve manier verder helpen om niet alleen meer met je Mac te kunnen, maar vooral het werken ermee nóg leuker te maken: je wilt snel naar huis of naar school om met je Mac te gaan werken! Laat je meevoeren in de oneindige mogelijkheden, die naar je wensen aangepast en vereenvoudigd worden!

Download hier de factsheet

Dit boeken
Laden...