NL | ENG | DE

ICT Strategie advies

Bij de inzet van ICT in het onderwijs is het belangrijk om een duidelijke visie te hebben over de toekomst van de school of het bestuur. Samen met directieleden en bestuurders denkt OnderwijsMetICT.nl na over deze visie.

OnderwijsMetICT.nl denkt onder andere mee met de te kiezen strategie over de inzet van ICT in het onderwijsbeleid. Centrale vragen die aan bod komen zijn: “Hoe zorg ik ervoor dat mijn leerkrachten/docenten onderwijs geven op een manier die past in de 21e eeuw? En welke rol speelt de ict’er in dit proces?”

Het systeembeheer is nu buiten de school georganiseerd, de goede hardware lijkt in huis, maar hoe wordt het digibord meer dan een duur object dat alleen gebruikt wordt als simpel projectiescherm? Hoe kunnen PC’s meer worden ingezet in het onderwijsleerproces? Wat moet het team doen om ouders efficiënter te informeren?

OnderwijsMetICT.nl gaat in op deze vragen; en laat je zien op welke manier je je ict-coördinator zo kunt instrueren dat resultaten gewaarborgd zijn! Wil je ook jouw vraag stellen? Neem dan contact op via ons contactformulier, en we komen zo snel mogelijk bij je terug.