NL | ENG | DE

De BETT Show

De BETT in Londen is een van de grootste beurzen in Europa op het gebied van onderwijs met ICT. Een bezoek aan deze beurs is een ware belevenis. Veel trends die op de BETT worden geïntroduceerd zijn later ook in het Nederlandse onderwijs terug te zien. Om de toegevoegde waarde van dit bezoek te vergroten, organiseert OnderwijsMetIct.nl jaarlijks een studiereis naar de BETT, die je niet snel zult vergeten. Je bent twee dagen op de BETT.

Welke meerwaarde heeft je bezoek?

De reis begint met een bijeenkomst in Nederland waarbij we met elkaar de gewenste onderwijskundige resultaten en verwachtingen zullen bespreken en vastleggen. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan er twee tot drie begeleiders mee, die zich geheel richten op je onderwijsinhoudelijke wensen. Dit doen ze door op voorhand al een persoonlijk programma samen te stellen, op basis van informatie die tijdens de eerste bijeenkomst verzameld wordt. Tijdens de reis zijn zij je vraagbaak voor allerhande Onderwijs & ICT zaken.

De reis zelf, de vluchten, overnachting, het diner en het ontbijt worden eveneens tot in de puntjes verzorgd, zodat je, compleet ontzorgd, je kunt richten op de onderwijskundige inhoud!

Na de reis komen we opnieuw bij elkaar en bespreken we hoe de opgedane kennis een plek kan vinden in je onderwijs. Op deze manier zal een bezoek aan de BETT gegarandeerd praktisch rendement opleveren voor je school.

Wil je ook een keer mee naar de BETT, of hier gewoon meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op via ons contactformulier, en we komen zo snel mogelijk bij je terug.