NL | ENG | DE

14 – 16 maart – Ondernemen & Bedrijfsvoering

Screen Shot 2017-01-16 at 14.50.19Je zou kunnen zeggen dat er zeven thema’s echt urgent zijn voor het leiden en managen van een eigentijdse school: Ondernemerschap, Financiën, Huisvesting, Communicatie, Administratie, Veiligheid en Personeelszaken. Al zijn dit vaak niet de makkelijkste om mee om te gaan – met name omdat het constant verandert, en in beweging is. Dit komt niet in de laatste plaats door de nog steeds toenemende digitalisering van de wereld.

Een aanrader zijn de regiobijeenkomsten “Ondernemen en Bedrijfsvoering”, die gehouden worden op 14, 15 en 16 maart. Hierbij staat de impact van technologie op bedrijfsvoering centraal, om je beter op weg te kunnen helpen in dit gecompliceerde landschap.

Deze bijeenkomsten zijn uniek doordat ze georganiseerd worden op 3 locaties in het land. Hierdoor is er nagenoeg altijd eentje bij je in de buurt. Daarnaast ontvang je op basis van je interesses een gepersonaliseerd programma. Je bezoekt daardoor precies die sessies die relevant zijn voor jouw situatie; en kunt daarbij persoonlijke afspraken maken met de specialisten die een oplossing bieden voor vraagstukken die op jouw school spelen. Je kunt hier meer informatie vinden en je aanmelden.